Det va ett tag sen nu...

Mm fy skäms på mig, har inte skrivit nu på ett tag..
Igår va jag till vetrinären med Bennie, han fick sin vacc spruta. frågade vet, om han trodde han var könsmogen så ja kan kastrera honom. Han tyckte jag skulle vänta ett tag till. Å det kan ja göra, så länge han inte börjar kissa å märka revir för då åker bollarna direkt!
Har varit ledig nu i två dagar å har verkligen inte gjort nått, skönt. ska jobba helgen, kanske inte lika skönt, har kanppt sett Daniel den här veckan, tråkigt när vi jobbar om varandra. Men snart kommer han hem, skulle köpa med pizza =)
Bilen har knövlat oxå, sp trött på bilar, fick ta syrrans groda i tisdags, för då koka den när vi kom dit. Men nu e det förhoppningsvis lagad å funkar igen!

Snart har ja å älsklingen vare tillsammans ett år oxå, gud va tiden går fort! Den 1:a feb är det Black Jack på wickan, samma som förra året när det vart vi, klart man måste dit då=) Älskar dig så himla mkt, du e det bästa som finns å du får mig att må så bra. Känner att jag förtjänar det. behöver ingen annan än dig! Har haft ett underbart år med dig och vi ska ha många många fler!

Nästa helg den 25:e ska vi dra till K.hamn å bowla, verkar bli ganska många, det ska bli roligt! Har inte varit där på ett tag.

Pillan å Liina har drage på kryssning idag, båten lämnar hamn nu, hoppas ni får riktigt trevligt! =)
Ne nu ska jag göra i ordning lite här så vi kan äta när Daniel kommer!

Ha det!

Benny

Nu har lilla Benny flyttat in hos oss =)

image1


Förkylning har man gått å dragit på sig oxå! Va hemma idag från jobbet, va verkligen helt död imorse..

Idag fyller Syster yster år oxå! Grattis Maria!

Äh God natt på er!

Jobb...

Jahopp, nu sitter jag här på jobbet och har lunch rast. Fy på mig som inte skrev nån blogg igår, men det var fullt upp fram till sena kvällen. Först jobba jag till tre, sen hem å laga mat å så tills Daniel kom hem. Då var det bara raka spåret upp till katthemmet, som jag sköter en gång i veckan.
Det är Karlskoga -Degerfors djurskyddsförening. Just nu finns det tre underbara katter på hemmet.
Vito - En döv liten kisse, som till en början bodde hemma hos oss, men det fungerade inte! Han rev allt å eftersom han inte hörde satt han gladeligen å titta på allt som for i golvet! Men otroligt kel sjuk kille...
Sen har vi en röd hane, kommer inte ihåg vad han heter, men han kan spinna oj va han spinner.
Sist och nästan minst har vi Benny, åh vad jag vart kär i han när jag såg han. Han e brun å svart randig ca 5 mån bara. Så med lite övertalning så ska vi nu få en ny medlem i familjen å det e just Benny! =)

ne nu ska jag rasta färdigt å sen jobba färdigt till fyra!
Hörs sen!!
Tjooo

Dagen som gått..

Har tvättat idag! Hatar å tvätta här, tvätten blir ju aldrig torr. Så nu har vi hela lägenheten full med tvätt... Daniel kom he förut från sin första dag på jobbet efter jul ledigeheten, det hade vart segt idag, men lungt å skönt. De var inte full styrka. Men stackarn hade ont i benen igen!
Åkte iaf till Kronis å köpte lite mat å lagade chili con carne! såå gott! Nu sitter vi här å glor på tvn, har just kollat på outsiders, sjuka människor det finns. Idag handlade det om folk som samlar på skräp, letar efter mat å sånt i soporna! uäk! Billigt, men kanske inte så hälsosamt. En kille va mest nöjd med sin säng han hade hittat, som tur va det minusgrader ute så det va ingen fara med insekter å sånt i madrassen!

Funderar lite på hur det e med min lilla katt egentligen, måste nog ringa vetrinären igen, han kräks å kräks. Så kurrar hans magen jätte högt! Haha jag fråga förut om det va Daniels mage men ne det var Blöjans! Stackare!
Zlatan han e däremot frisk, bara missnöjd med att inte få vara ute i snön så här års, han älskar nämligen när man kastar snöbollar åt han.. Söt!

Snart har jag å älskligen varit tillsammans ett år, tiden går fort! Känns inte som ett år iaf! 2/2-07 då träffades vi, på black Jack på Wickan. Eller ja fråga om han ville vara ilag med mig då. Träffade det gjorde vi ju på nyår, hos Mackan. Ett nyår att inte förglömma! Eller hur Pillan? haha!

Föresten så var vi iväg å kollade på ett hus förra veckan. Men efter en ordentlig koll så va det inte så mkt att ha för det priset, mkt att göra. Och det stora bekymret var nog att det inte fanns något ordentligt garage till Daniel! Han e ju lite av en sån där biltok. Själv äger han fyra bilar varav en funkar, ja han e för rolig! Eller egentligen äger han bara tre för jag själv har tagit patent på Opelen! Min älskling bil! Vi kommer nog göra mkt roligt ihop!
Sen har Daniel iaf en grön Valiant, hm har inte så mkt mer att säga om bilen, men han ska ha den i sommar. Vilket jag inte riktigt kommer tro men han kan ju hoppas. =)

Imorn ska jag jobba, ska bli kul faktiskt, har äntligen varit ledig tre hela dagar såå skönt å så hade vi en helt nykter helj, orka ränna ute jämt.
Ne nu undrar Danne om ja skriver en bok, bäst å umgås lite!

Hörs då!

Nytt år, dags för å skaffa blogg...




Jaha då var det nytt år igen, ska försöka mig på det här med å blogga. Får väl se hur länge det håller, men det e ju kul å kvar sen å läsa..
Vem e jag då?
Sanna heter jag, bor i hålan Karlskoga tillsammans med min underbara sambo Daniel och mina två katter Zlatan å Helmer (Blöjan). Vi bor i en tvåa som vi fått av hans mormor, som vi snart har hel renoverat, såå snyggt! Får völ ta å lägga in bilder här sen... Jag jobbar som Undersköterska på Skranta sjukhem. Har jobbat där sen ja tog studenten å trvis skitbra mycket beror nog på mina tokiga arbetskamrater och då menar jag Tokiga! Haha! När jag inte jobbar fördriver jag nog den mesta tiden med Daniel, e ju så otroligt tok-kär så det finns nog inte!!
Annars så hänger jag nog mest gäng med Lina å Pillan. De är nog de roligaste som finns. Haha finns hur mkt som helst att berätta, alltid är det nått!

Pillan hon kan ha ett jäkla humör, inte mot mig men typ folk som e ivägen när hon kör bil! TUR att de inte hör igenom bilen! =) Fast det kanske dom gör men inte så högt som vi i bilen hör! Sen på fyllan då vet man aldrig vad hon kan kläcka ojojoj, BRUDJÄVEL är ett ganska välkänt ord när det gäller Pillan! Sen att vi samla ihop allt vi hade för å klara en ute kväll, 3,5 or for life! Men ack så mkt jag tycker om henne! Vi jobbar föresten ihop inte så ofta dock =(

Lina, hon och jag kan häva vin, iaf förr. Hänga på min ballkong på sommaren är en sak vi tycker mkt om, fast mest nör jag bodde på frödingsvägen. Det var ju på första våningen å man missa ingenting! Vi satt där löste korsord, prata med Lasse, spela vänd tia, drack vin ibland så satt vi bara där utan å säga ett ljud.. haha skumt! Men kul hade vi. På tal om Vänd tia, Jag å Lina kan bli ganska fast i saker å då menar jag fast! Vi hade spelat vänd tia en hel dag sen skulle vi festa å det kom massa folk, då smög vi undan för å ta ett parti vänd tia haha! Tetris är oxå en sån grej vi vart rätt fast i, å kändis kryss!
Ja tråkigt kan man ju inte ha med di där båda! =)

Ja det va min första blogg avklarad! Har hört att man ska blogga flera gånger om dan för att vara aktiv... Aja får se hur det blir med det!
Tjoo heej!