Bilder..

Lägger upp lite bilder så morfar får se hur Melwin har det..



(klicka på de små bilderna för å få dem större)

           






Nybadad och helnöjd...


Melwin...

Ja jag tänkte bara skriva lite grann å iaf meddela att vi lever och mår fin fint.
Ja det vart några dagar över tiden på graviditeten, men det satte igång sig själv den 7:e, så bedömningen som vi skulle på den 8:e slapp jag och bm på förlossningen sa att det skulle jag va glad för. För när man blir igångsatt så kan det ta jätte lång tid, längre än det tog :S Iaf den 7:e augusti klockan 15.52 föddes lille Melwin. Han var 53 cm lång och vägde 4010 gram.
Allt går jätte bra här hemma, han äter för fulla muggar och sover gott på nätterna, bättre kan det ju inte bli, =) I går var vi ner på BVC för första gången och det gick jätte bra. Han är nu 55 cm och vägde 4230 gram så han går upp i vikt jätte bra.
Nu ligger han här bredvid mig i soffan, mätt och belåten.
Ne nu kom Daniel med lördags godis så nu ska vi mysa framför friidrotts vm.
Hörs!


Söndag..

Idag är det söndag, tråkiga söndagar! Idag är det Daniels sista semesterdag, så imorn ska han upp till sju igen, stackare! Men han får ju två veckor till så fort bebis kommer, va ju lixom meningen att han skulle ta dom nu, men ingen bebis ännu så han får glatt gå till jobbet imorn.
Natten har varit lugn, sover ganska bra nu behöver inte springa på toa så ofta längre å det är skönt. Sen att jag vaknar varje gång jag måste vända på mig är ju en annan femma haha! Kan inte säga att det är jobbigt, samtidigt som det är as jobbigt. Det som är jobbigt är att det känns som man aldrig ska få träffa den lill* och att det inte händer nått. Läser runt på bloggar å det är Sd här å förvärkar där, slemproppar som går, vatten som går. Själv så känner jag ingenting, allt är som vanligt, bebis sparkar omkring därinne, jag springer på toa å så har jag sura uppstötningar mest hela dagarna! Spännande liv, NOT!
Skönt att jag har Daniel, va skulle jag göra utan dig? Antagligen inte suttit här jag sitter idag, säkert hade jag legat bakfull hemma efter typ fyra dagar på PIP. Då sitter jag faktiskt hellre här å är gravid, än å är bakis, uschamejen!
Typ idag har vi varit tillsammans 2,5 år det springer på å jag är fortfarande lika kär som när vi träffades om inte mer ibland. Jag älskar dig mest av allt!!
Ne ska försöka få upp den där slöfocken däruppe, han har totalt vänt på dygnet, inte bra inför kommande arbetsvecka =) Å Sen skulle ju Jocke å Sofia komma på kaffe snart oxå.
Hörs!

Vecka 40+6

Jaha ja då har ännu en vecka gått, ingen bebis än. Suck! Börjar bli ganska jobbigt nu, dels för att man hade ett visst datum å gå efter och det va lixom en vecka sen å sen att det börjar bli väldigt tungt och ag är så trött på denna ständiga halsbränna å sura uppstötningar!!
Som sagt var till BM i onsdags å allt var okej med bebis och mig, hon ringde även till förlossningen så vi fick en tid där på lördag den 8:e om inget har hänt innan så blir det väl antagligen då de sätter igång mig. Äntligen vet man att vi kommer få träffa vårat underverk snart!! =)

Pappa och Cheri åkte igår, sorligt avsked som vanligt, nu tar det ju ett tag innan man träffas igen och det är alltid lika sorligt. Synd att pappa inte hann träffa sitt barnbarn! Fick massor av presenter till bebis, Massa fina kläder och skötväska från The Bailey family, en resesäng av Cheri och kläder och en jätte fin barnvagn med bilstol av pappa! Så nu har vi allt för att komma igång med våran nya familj =)

Ne nu ska jag ta å duscha innan sängen, har haft en riktig lökdag idag gått i nattlinne hela dan så gött!!
Vart lite uppdaterat iaf
Hörs!