Vecka 18+5..

Har nyss kommit hem från ultraljudet, känns som en stor lättnad. Det var verkligen något därinne i magen, helt otroligt att titta på. Allt såg okej ut och det var en livlig krabat inne i magen, konstigt attt det inte känns så som det rörde sig. Inte en lugn stund, snurrade runt veva med armarna, sträckte på benen ja det var fullt ös! Efter att barnmorskan mätt huvudet och lårbenet kom hon fram till att jag gått längre än vad vi trodde. Fick ett nytt datum, lite komiskt men det vart den 25 juli, samma dag som Erika gifter sig.
Ne nu ska jag betala mina tradera fynd och sen njuta av dagens sol som tittar fram!
Hörs!


Vecka 17..

Jaha då va det fredag igen och början på yttligare en grav vecka. Tiden går fort som bara den!
Vad har hänt denna vecka då? Nja, inte värst. Har jobbat mån-ons, har varit ganska mkt på jobbet det går i ett kan man säga. Tycker även att alla kan hjälpa till, men ringer kaffe klockan hos vissa så ska det drickas kaffe. Då spelar det inte så stor roll va en annan gör, Men Bea och jag hjälptes åt iaf och fick det mesta klart.
Följde med hem till Bea i onsdags och kolla på hennes nya hund, det va nog det minsta jag sett, en 3 årig chiuauha som väger 1,6 kg. herregud vilken liten! Men kaxig, sa ifrån åt Molly haha!
I
går var jag ledig, även idag. Går på helgen imorgon. Igår sov jag nog hela dagen, vi somna typ vid 19 i onsdags, sen sov jag fram till 15.30 igår. Visst jag va uppe å åt lite men annars så va det sängen som gällde. Hoppas jag inte kommer in i såndär trött period igen, för det e inge roligt!
Ikväll e det Let's Dance, veckans höjd punkt, så jäkla bra! Och imorn ska jag jobba, börjar ett så jag får lite sov morgon imorn med!
Bara en vck kvra till ultrljud nu =)
Ne nu ska jag gå ut och elda i pannan!
Hörs!

Vecka 16

Okej, det va ett tag sen jag slrev nu igen, men jag ska inte lägga ner denna gång.
I fredags gick jag in i vecka 16, tiden går undan! Bara två veckor kvar till ultraljudet, spännande!
Helgen har varit lugn, i fredags satt vi hemma bara och spelade kort och kollade på Let's Dance. Somnade typ direkt efter, hann inte se vem som åkte ut ens.
Igår vakna vi vid åtta, åkte ner till Loppisen vid Rimi, men inga fynd gjordes. Sen bar det av till stan där vi tog en mysig alla hjärtans dag fika. Köpte mig faktiskt en kaffe latte och det smakade skit gott faktiskt, har ju ite druckit något kaffe sen jag blev gravid.
Sen efter stan ååkte vi till Cheapy och till Jysk. Köpte sån här tö salt, hade tänkt få bort den decimeter tjocka isen på trappen, men det räckte inte så idag blir till å köpa en burk till.
Senare på kvällen kom Fredd å Åggan, vi spelade spel hela kvällen till typ tolv, sen var det sängen som gällde, har nog inte varit uppe så länge sen nyår typ! Haha!

Underbart väder har det varit hela helgen, så skönt att äntligen se solen och den värmer verkligen. Våren är nog ite långt borta hopas jag!

Ne nu ska jag väcka min karl, ska iväg till Uttrebäck till Syrran för Måns fyllde år igår och sen ska Molly få träffa sin syrra. Blir trevligt!
Jobbar mån-ons så jag återkommer nog senare i veckan!

Ha det bra! 

Måndag..

Äntligen denna helg över, ledig nu i tre dagar! Det har varit mycket på jobbet i helgen och igår när jag hade rapporterat över och satt mig i bilen, kändes det som jag hade missat hundra saker.
Idag är det jätte fint väder, solen skiner och det är klar blåhimmel. Väldigt kallt och väldigt mycket snö. Igår tror jag ag skrapade bilen 4 gånger. hela gården är full med snö, Molly försvinner nästan i snön. haha!
Imorn ska jag iväg och kastrera nya katten, ska bli skönt att slippa ha han på badrummet.

Blir ett kort inlägg nu, ska kolla färdigt på Våra bästa år å sen försöka städa undan lite här hemma. Får se om jag och Molly hinner med en promenad innan det blir mörkt.
Bye!

Vecka 15

Idag så går jag in i vecka 15, vad tiden går fort. Trots allt. Längtar så enormt mkt till ultrljudet den 27:e. Snart är halva tiden avklarad. Ingen match det här, peppar peppar. Ska väl inte ropa hej än kanske. 
Sitter på jobbet just nu och har rast. Ska ju som sagt jobba hela helgen! Men det går allt bra när man väl tagit sig hit, då går det som på räls.
Snöat har det gjort som attan idag oxå, höll knappt på å ta mig in i min lilla ford förut, såg ju ut som jag hade en dubbelt så stor bil haha!

Vi har ju fått en ny katt oxå, har jag glömt berätta. En röd vit hane som Daniels mamma hade men eftersom hon nu ska bo i lägenhet så funkar det inte å göra han till inne katt, han får det nog bra hos oss när han kan springa i skogen. Just nu så är han inneboende på toaletten eftersom jag inte vill ha han å märka revir överallt. Men på tisdag ska han till vetrinären och kastreras, sen blir det nog bättre. Även med de andra katterna där hemma.
Usch va jag saknar lilla Zlatan, han som älskade snön så himla mkt. Speciellt när man kastade snöboll åt han!

Ne nu ska jag jobba igen. Missar ju Let's Dance idag oxå. Attans!
Aja Herrå!

Äntligen!

Har Daniel kommit hem. Vi har spelat kort som vanligt, nu e det snart tvn som gäller. Sveriges värsta bilförare ikväll på tv, sjukt men underhållande.
Ska bli skönt att komma ifrån datorn en stund, suttit här sen igår morse känns det som.

Imorgon är det jobb som står på planeringen, börjar ett till nio, sen lördag sju till kvart i fem och söndag den jobbiga delade turen! usch!
Aja sen e det u iaf fem veckor tills nästa gång!
Ne nu ska jag spendera resten av kvällen med min käresta!
Sov gott så hörs vi imorn!






Parfym på väg!

Fick precis ett samtal från Pernilla, som är utomlands med Johan, Hon hade hittat min älsklings parfym och skulle köpa med den hem till mig! Äntligen!



Dom hade det ganska varmt och kunde gå i sommar kläder, fy vad fuskigt! Igår hade de legat å solat hela dagen! Inge avis LOVAR!

Utmaning!

Blivit utmanad av Liina!

Här kommer reglerna :

Gå in i mappen Mina Bilder. (evt Bilder för de med OS X eller din egen personliga bildmapp)

- Gå till den Sjätte mappen och välj därefter den Sjätte bilden i din mappen.

- Visa bilden på bloggen och skriv något om den.

- Invitera sex stycken nya till att vara med på utmaningen





Vårat bara sååå orenoverade vardagsrum, som just då användes som förråd på hallänningsgatan
Men ack så bra det blev till slut!

Jag utmanar:

Linnéa
Jenny
Johanna
Pillan





Tiden..

En sak som jag funderar på ibland är äldern och va tiden går fort.
Såg på Linneas msn att hon har haft körkort i 5 år, bara va? Va det 5 år sen jag slagga på hennes soffa å hon kom hem å sa "Ja klara körkortet", shit känns som igår ju, å nu får hon övningsköra med. Sjukt vad tiden går.
Likadant som Daniel sa i måndags, Flytta vi verkligen till hallänningsgatan i maj? Känns som jag bodde med dej på Fröding as länge som det va min lägenhet oxå, vi bodde tillsammans i 3 månader där haha!

Ne det e sjukt vad tiden går, men samtidgt så kan den stå jäkligt stilla, som att jag vill att det ska bli 27: februari så vi får gå på ultrljud, e ju evigheter kvar känns det som!
En anna sak som är ite pinsam det är att jag säger att Daniel är 23 till folk haha i min hjärna så är han fortfarande 23 när han i år fyller 26! Ne det går liksom inte in, sen ännu värre då, jag blir 23 i år, ne stopp nu jag är väl typ 20, eller?
Äh blir ju knäpp av det här, åldersnoja kanske det heter va vet jag?

Och föresten, tänk då de gamla på jobbet som kanske är typ 80 eller nästan hundra, undra vilken ålder de känner sig som, det måste ju vara helt ofattbart...
Äh Sanna lägg ner det här nu...

onödigtvetande, men lite roligt..


Dumhets-testet


(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat
(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat
( ) du har gått in i en glasdörr
( ) du har hoppat ur ett fordon som rör sig
(x) du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig
( ) du har sprungit in i ett träd
( ) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen.
( ) du testade precis om du klarade det
(x) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat
(x) ditt hår är/har varit blont
(x) folk har kallat dig långsam
( ) du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger
(x) du har nån gång somnat på en lektion
(x) du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om.
( ) folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig
(x) du använder dina fingrar när du ska räkan enkla mattetal.
( ) du har ätit en insekt utan tvång när du var liten/mindre.
( ) du gör detta test när du borde göra nånting viktigt
(x) du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka
(x) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan
( ) du råkar göra sönder väldigt många saker
( ) du har trillat av stolen då den stått helt still
( ) du använder ordet "eh" väldigt många gånger om dagen


Summa: 11

18 eller mindre betyder att du inte är dum.
Min summa: 11


Jag älskar dig!


Allt och ingenting...

Sådär, det får duga ett tag iaf, tror jag. Hjärnan går på hög varv här, kanska man skulle ändra det eller göra  si eller så, det finns ju hur mkt olika saker man kan göra om bloggen med. Fast iofs kan man ju byta när ma tröttnat, tur det!

Jaha kanske ska ta å skriva ner lite om vad som hänt den sista tiden. Det som är ganska samma är väl att hus bygget står totalt stilla, fast nästan kan man ju säga. Älsklingen har ju tagit bort ett fönster, vart skit bra verkligen!

Jul och nyår hade vi det lugnt och skönt, jag jobbade under jul, men var ledig nyår. Då var vi här hemma hos oss och bjöd på mat. Trevligt hade vi. Fylleslag gånger hundra, så tolvslaget firade vi hemma hos Maria och Anders. Sen hämtade vi Johanna och Rebecca nere i stan. Åkte förbi Fredrik en sväng, där va det inte så många kvar.

Den 14 januari hände det som verkligen inte var väntat, en olycka här utanför fönstret. En tjej kom hit å sa att det nog låg en död katt på vägen, vi rusade ut och sant som det var sagt, där låg min älskade Zlatan! Det är så himla tomt utan dej min vän! Hoppas du har det bra i himlen!

Molly, är lika galen som alltid, våran studtsboll. Hela 8 månader vart hon i måndags. En stor tjej nu. I lördags var vi å grillade korv i skogen vid en strand, då gick hon genom isen, stackarn. Men hon tog sig upp helt själv så dukigt!

Den 24:e oktober visade det plus på gravtestet jag gjorde, den bästa dagen på länge och som vi längtat! På fredag går jag in i vecka 15 redan, känns helt konstigt, men det ska bli så himla roligt och en spännande tid framöver. Den 27 februari sa vi på ultraljud, det ska bli himla spännande å verkligen få se den lille krabaten där inne och jag tror att det kommer kännas mera verkligt. Just nu eftersom jag mår så himla bra så känns det inte värst att man är gravid som jag trodde det skulle göra. Det som är annorlunda är väl att jag är så himla kissnödig på morgonen och vissa nätter, och såklart att jag inte har någon mens.
Bebis är än så länge beräknad till den 30:e juli, på svärfars födelsedag! Vi får väl se på ultraljudet va de säger för datum.
Pappa  kommer ju såklart hem i sommar, dels för att kanske hinna träffa sitt barnbarn, men främst för att min syster ska gifta sig med Philip. Hoppas jag kan åka på deras bröllop, den 25 juli är det så  det är ju lite tveksamt. Cherie kommer med pappa över oxå, det ska bli himla skoj, hon har aldrig varit utomlands så det e ju på tiden. Hon kommer nog få en oförglömlig resa iaf.

I måndags vart det två år för Daniel och mig, fort det går! Vi Mös här hemma med god mat och rabarberpaj med vaniljsås, mums! Sen förlovade vi oss oxå, så fina är ringarna!

Ne nu vart jag sugen på lite paj ju, ska nog värma lite.
Hörs snart, lovar!

Nytt försök...

...Okej jag gör ett nytt försök igen å ger mig på det här med att blogga
Ska först försöka göra om bloggen lite.
Här hänt massa roliga och tråkiga saker sen jag skrev sist ser jag..
skriver mer sen.
Tjaoo!