Bilder..

 Förra helgen hade vi burn party jag å Daniel, elda allt som gick här hemma haha!

 Jag i lördags redo för K-hamn

 Liina va gullig i K-hamn

 Tirriern ir en dim hind, iret himnir si kinstigt iblind

 Pirogerna...

 å s bullarna såklart =)

Symaskin...

Har fått för mig att jag ska ha en symskin, kan inte släppa det riktigt...


Vecka 31+3

Vi försker idag igen då, skrev ett inlägg igår som bara försvann. Man lixom tröttnar på å skriva då.
Vad har hänt sen sist då?
Helgen:
I Fredags var det logen å Lasse Stefnz som gällde, vi förfesta hemma hos Fredd å sen drog vi vidare till logen. Mycket folk och roligt var det. Daniel å jag dansade lite man det va inte det lättaste för magen tog ju i överallt =) Men några foxstrots blev det allt! Efter logen vart jag lite av en chaufför och körde ham allihopa och hämtade upp Johanna, Robert å Rebecca. Sen bar det av hemåt å till sängen, skönt vill jag lova!
Lördagen:
Vaknade vid elva eller nått å Daniel kollade på Formel 1 å jag gjorde mig i ordning. När formel 1 va slut åkte vi å hämta Molly hos Syrran och sen åkte vi å hämta Fredd så drog vi till K-hamn. Stog å glodde på bilar mest hela tiden å så kom Liina å co, så vi snacka lite med dom oxå. Sen framåt kvällen bestämde vi oss för å åka till Björeborgs Parken, så vi drog till Kga å hämta pengar å til Fredd å hämta sprit åt de där fylletrattarna å sen till Björneborg. Där va det trevligt men fy va kallt, ingen sommarvärme än inte. Tur så hitta jag ett par vantar i fickan! Kolla lite på Rännhåla Rockers å sen drog vi hemmåt. Jag va helt slut när vi kom hem å sov nog till typ halv fem på em dagen efter. Men en riktigt trevlig helg hade vi iaf!

I måndags var jag mest inne i stan å flängde hade med mig min lilla inköps lista å åkte stan runt för å hitta allt. Avslutade med å handla på Coop som jag inte gör om själv igen förens kulan på magen e borta, shit va tungt det va å stressad när jag stog där å skulle packa allt! Aja det blev gjort iaf.

Igår var jag hos Bm, hon mätte å stacki fingret, tog Bt och urinprov. allt såg bra ut. Bt var inte lika lågt som det va sist så det var skönt iaf. Har ju inte känt av det heller på ett tag så det var positivt. Passade även på å väga mig eftersom det va 6 veckor sen sist 3 kilo upp så nu ligger jag på +8kg inte värst tycker jag, trodde allt det skulle barka iväg ordentligt, fast man ska väl aldrig säga aldrig är ju ett tag kvar iofs.
Efter barnmorskan skulle jag åkt till Ö&B men orkade inte så jag åkte hem å bakade kanelbullar och tacopiroger åt Daniel. Blev mycket lyckat!
På kvällen var det ju Ncis på tv som vi bänkade oss framför, trodde det skulle vara sommaruppehåll men efter sa de att det va ett till nästa vecka, så vi få väl se. Idag damp iaf säsong fem ner i brevlådan, som vi väntat!! Spännande!
Ne undra om man ska ta å elda lite så man kan duscha sen, måste vakna till nångång! Har inte sovit alls bra inatt, antagligen för jag åt mat så himla sent å då är det kört, sura uppstötningar å halsbränna e livet nu för tiden!
Just ja Jocke skulle komma förbi på kaffe, hoppas han kommer snart börjar bli lite kaffe sugen...


Glömde ju...

Glöm inte Lasse Stefanz till helgen på logen, den 22:a ett måste! =)


Vecka 30..

Ja nu börjar det närma sig, snart ska vi äntigen få träffa det lilla underverket. börjar kännas att det nog är trångt här inne i magen för jäklar vilket liv det är nästan hela dagarna därinne!
har väl inte hänt så mycket den senaste tiden, vi håller på å grejar här hemma på gården å det kommer bli så bra när allt är färdigt. I helgen har vi röjt och eldat massa skräp, oljat utemöblern grillat och njutit av det härliga vädret!
Idag ska jag iväg å jobba kväll, min sista för övrigt! Gör min sista dag imorn, ska bli himla skönt iaf för min rygg!
Kommer nog inte blogga så ofta men nån gång ska jag nog slänga in ett inlägg, finns ju så mkt annat å göra, än å sitta vid datorn.
Ska försöka få igång så jag kan mobil blogga, men det verkar inte funka!
Jaja vi hörs hörrni!

Natten...

Kan verkligen inte sova, bebis är igång för fulla muggar i magen. Kom på det här med mobil blogg å var tvungen å prova. Ne måste sova nu, tur att man är ledig imorn!