30 dagar

Japp idag är det exakt 30 dagar till BF!! Shit det innebär även att det kan hända när som helst nu, fast det får gärna gå några veckor till så jag med all säkerhet får föda i Kga iaf.
Onsadga igår då, då var det bingo som gällde! Vann inte ett dugg, var inte speciellt nära på många heller. Fast bingolon gick väldigt bra, kors ii taket. Satt med ett nummer kvar till full bricka jättelänge, men sen var det nån annan som nöp tusingen!! Väldigt varmt igår och jag har bränt upp mig på axlarna känner jag. Orkar nästan inte vara ute när det är såhär varmt. Ska inte klaga men ändå...
Var uppe hos Jocke igår å kolla när han spikade panel på huset, nu e framsidan klar. Ska nog dit och våld gästa idag med haha! Ska hem en sväng och kolla på posten å hänga ut en tvätt, ge katterna mat.
Imorn ska vi äntligen till Örebro, Daniel ska sluta tidigare så vi åker efter tolv redan! Gud va jag längtar! Ska shoppa loss ordentligt, fast bara sånt som vi behöver, förhoppningsvis.. =)
Ne nu ska jag ge hundarna mat och sen åka hemåt.
Hörs!

Husvakt...

Sitter hemma hos syrran nu, underbart väder vi har idag. Äntligen kanske sommaren är här, såg i tidningen att det skulle vara sol hela veckan!!!
Byrån vart målad en gång igår iaf å lådorna två, var så himla trött igår eftersom jag vakna 04 och klev upp halv 7. Somna som en stock igår..
Vad händer idag då? Tja inte mycke ska väl vänta på Daniel som vanligt så ska vi hem å slänga ihop lite käk, blir korvstroganoff idag.
Imoirn ska vi bada bubbelbad, ska bli mysigt =)
På lördag ska vi till Starndkanten å äta för mormor fyller år, släktingar från Stockholm kommer oxå ska bli kul å träffa dem ett tag oxå. Snart kommer pappa och Cheri med, ska bli roligt. Saknar honom, känns att det är ett år sen vi sågs sist, så mycket som har hänt. Han har ju inte ens sett vårat hus. Åh va roligt det ska bli, vi ska hämta dom i dfs den 19 juli.
Ne in i duschen en sväng tror jag.
Hörs!



Pappa å jag på min student

Bilder

Årets första grillkväll hos Fred i hans nya husvagn...

 

Sen tog min kusin studenten...

   

Å så va vi i Kolmården..


Vecka 35+1

Ny vecka igen då, helgerna gå allt för fort tycker jag. Daniel jobbar som vanligt och jag är hemma å tråkar. Blir väldigt långa dagar speciellt när jag vaknar runt 04 =S
Idag ska jag iaf slipa en byrå å sen måla den så det blir färdigt. Imirn ska vi vara hus vakt till Syrran, de åker till Rom tills fredag. Då ska jag bada bubbel bad, ska bli sååå skönt!!
Ser ut att bli väldiigt fint väder idag, inte en dag för sent!
Måste hämta spjälsängen oxå i veckan, tänkte passa på när vi kan låna volvon av syrran, ska även till Örebro i slutet av veckan och införskaffa det sista till barnrummet.
Igår staplade vi ved så nu är nästan allt inne, får se om jag orkar så kanske jag kan slänga in lite till mellan målningarna...
Ska ladda upp lite bilder nu..
Hörs!

Vecka 34+6..

Fem veckor kvar exakt idag till den 25:e, börjar verkligen dra ihop sig nu! Åh va vi längtar här hemma, ska bli så spännande att få träffa den lilla krabaten i magen.
Var hos Bm i tisdags och allt var bra, hon tog blodprov i armen den här gången usch! sen mätte hon magen och den följer kurvan perfrekt, när hon skulle lyssna på hjärtat var det lite svårt att hitta, men tillslut så =). Sen kände hon om den har vänt sig neråt och det hade den så nu ligger den redo.=) Vägde mig också för hon skulle räkna mitt bmi och föra in i journalen, tydligen något nytt, ligger på + 11 kg nu!

Förra helgen var vi iaf till Kolmården, det var jätte kul och Daniel uppskattade sin present och det va perfekt väder. Hade lite krångel med bilen men det löste sig tillslut iaf. Men jag var helt slut efter att ha vandrat upp för alla backar där, snacka om att föåset inte hänger med riktigt längre, haha.

Midsommar:
Igår gick jag här ute å klippte gräsmattan, envis och ill röd i ansiktet så var det klart på 45 minuter! Sen dammsög jag och troka av golven. Kokade potatis å så åt vi sill lunch med ost å kex, mums! Sen gjorde vi oss i ordning och drog över till Jocke som hade fest, riktigt trevligt. Åkte ner till stan en sväng å förbi moster å sa glad midsommar. Sen tillbaks till Jocke, men de skulle till Logen så vi åkte hem å la oss. Lugn och skön midsommar.

Idag har vi inte gjort värst mycket, drog en sväng med dammsugarn medans Daniel kollade på Formel 1. Sen skjutsade vi hans mamma från Björneborg och hem till sig. Åkte å hämta med en pizza på vägen hem från Nya Ekeby, tydligen nya ägare. Riktigt gott faktiskt!
Ne nu börjar sommarkrysset ska nog kolla på det!
Hörs!


Vecka 33 + 4...

Hej hej hallå dagboken, dax å skriva några radedr igen då..
Igår var det studenten, tråk väder för dem men antar att man inte bryr sig så mycket om vädret, inte gjorde jag det iaf =)
Min kära kusin tog studenten igår, lagom rund om fötterna när han kom ut från aulan, precis som det ska vara haha! Tiden går fort, för en annan är det fyra år sen mangick ur och för Daniel är det 7 år sen. Imorn fyller älsklingen år, ska göra jordgubbs tårta åt honom, han jobbar ju tyvärr som vanligt till fyra!! Det är verkligen en evighet!!
Idag kommer han iaf hem vid tre för vi ska iväg till försäkringskassan på information om föräldrapenningen, så man kanske blir lite  mer insatt å fattar mer, det är en djungel med alla dessa dagar. Men allt faller nog på plas när man kommer in i det.

Annars har det inte hänt så mycket i våra liv sen sist. Magen växer som den ska och nästa vecka ska jag till barnmorskan igen, då ska Daniel med oxå =)
Det börjar nog bli trångt å tråkigt därinne för nu snurrar det till ordentligt i magen och ofta mest hela tiden haha!
ne lunch vore nog nått, innan det e dags att ge sig iväg.
På lördag drar vi till Kolmården ska bli mys!
Hörs!