Datorn funkar..

Igår vakna datorn till liv igen, knapparna är lite tröga med nöts väl bort.. Skönt att inte behöva lämna in den iaf! inge mer vin drickande framför datorn här inte!

Liina kom efter jobbet, med mat igår vi bara softa här hemma framför tetris! Nintendo 8 bitars e livet!

Jaha idag har jag jobbat, kul å jobba idag. Gick undan, kände mig mest som en spring pojke haha hade noll koll! Det brukar va jag eller pillan som råkar ut fört.

Helgen blev väl okej, var hos Robin, vinet tog skruv å vi drog hem vid tio haha tur att Fredd körde =) Sen nör vi kom hem så vart Danne dålig så det va nig tur att det vart tidigt- Den här gången orka jag inte springa med hinken så han fick två PLAST muggar vatten, slog ja på tvn å somna haha!
Lördagen vakna as tidigt, ringer Fredd å ska dricka bärs. Han å Oggan kom hit å vi spela Alfapet å poker å kolla på melodifestivalen. Det var trevligt!

Nu ska jag jobba till torsdag, sen e jag ledig i påsk. SKönt. Ska hem till mormor å mysa med släkten! Ska bli trevligt! =)
Prata med Linnéa förut, ska nog ses på torsdag. Ska ner till stan å köpa skor till Kevin =) Han hade fått en dunväst å en spindelmannen mössa! Lär ju va tok söt! =)

Har städat badrummet idag iaf, bara resten kvar haha!
Ne nu väntar sängen ska upp imorn igen... 

Natti!
 

Fredag..

då va det fredag idag då, känns lite skönare än sist jag skrev för nu e jag lång ledig ;) Har iofs inte varit så betungande vecka endast jobbat två dagar:)

Idag e det party i Dalbäcken, Robin fyller 20 å det ska firas i hans nya hus!

Lånade papiljotter av Pillan, men det vart väl typ ingen skillnad är verkligen inge bra på det där! Aja känns bättre iaf  haha!
Nej nu ska jag invänta Liina, vi ska ha kul ikväll! Det ska bli en intressant kväll det här hahah!

GRATTIS Michaela!

aaa Herrå


Dear Dairy!

Tjo hej!
Jaha då va snart fredagen över å dax att jobba imorn. Tycker att den här helgen e ganska bra att jobba, kvöll imorn å så dag sön, mån. Sen e jag ledig igen =)

Hopp, idag har jag träffat Linnéa på förmiddagen. Vi var ute med vovvsingarna så de fick springa av sig. Sen drack vi kaffe å så hämta Daniel mig så åkte vi till Örebro. ÄNTLIGEN fick jag hatthyllan! Nu sitter den så fint där ute så man kan numera hänga upp jackan när man kommer på besök =)

Annars har vi inte gjort så mkt mer har röjt lite skräp som ska till Dano imorn bitti. Ne dax å försöka sova! Tycker inte rikitigt om det där med nätter funderar så mkt då...
Får väl ha tvn på som jag hade inatt..

Usch kan inte fatta att det e sant, att du e borta!


God Natt!

Hemskt!

Usch fattar inte att det kan ha hänt, att du bara är borta! Att livet kan vara så orättvist!

Kommer alltid att minnas dig, har gjort mkt roligt med dej och haft många roliga stunder med dej! Du var en underbar människa!
Hoppas du har det bra nu!

Rip Nille!