Vecka 20 och vecka 21

Ja just har inte skrivit på ett tag nu igen, men jag har legat däckad i sängen med feber hela veckan! Det här är nog den värsta förkyldning jag vart med om, förutom en gång när va var på semester i Danmark!
Ja det har inte hänt så mycket förutom att jag nog sett de flesta filmer som går på tvn just nu. Bebis växer nog därinne för fulla muggar för nu känner jag verkligen när den sparkar å grejar. I veckan har tom Daniel känt av några sparkar och igår va det nog den hårdaste för den kändes verkligen! Det e helt sjukt, man blir så glad och man längtar ännu mera tills underverket kommer ut. Inte långt kvar nu ju ca 4 månader. Längtar så förskräckligt!
Ne jag orkar inte skriva mera nu. Har inte så mycket mera att berätta..
Hörs!

utmanad av Linnéa..

Jag är gravid
Jag gillar min familj och mina vänner
Jag äter mat
Jag säger ja om nån ville åka till ullared
Jag ger mig sällan in i stora rondellen
Jag är duktig på att shoppa
Jag stör mig på att inte ha ett vardagsrum
Jag läser det som verkar intressant
Jag är vackrast när jag har gjort mig i ordning
Jag skrattar så ofta jag kan
Jag är en typisk ???
Jag har aldrig hoppat fallskärm
Jag är lycklig när jag umgås med Daniel
Jag trivs inte när jag är ensam
Jag är dålig på städa
Jag är rädd för döden
Jag älskar Daniel
Jag uppskattar ärlighet
Jag tror på ett liv efter döden


Jag utmanar:
De som känner för't

Vecka 19..

Helgen som gått..
I fredags var vi bara hemma och tog det lungt, lagade mat och kollade på Let's Dance, men somnade som vanligt innan utröstningen. Har blivit lite av en standard på fredag kvällar.
Lördagen vaknade vi tidigt eller jag iaf, klev upp halv 8. Sen vid tio åkte vi till Maria och Anders å hämtade häst kärran, sen vidare till biobränslebutiken och hämtade en pall brikettter. Skönt att veta att man har värme nån månad framåt.
Sen käkade vi lunch ute på trappen i den härliga solen riktigt varmt faktiskt!
Efter en stund var det storstädning som gällde, dammsög och torkade golven i hela huset och plockade undan så nu e det snyggt och prydligt, nästan, var lika mkt tussar med hår imorse när vi kom upp efter Helmer hårbollen!
Vi speade lite kort här hemma medans vi väntade på att vattnet skulle bli varmt så vi kunde duscha, sen åkte vi till Jocke och spelade mera kort och snacka skit. Riktigt trevligt. Badrummet vart ju jättebra verkligen!

Framåt halv tolv åkte vi in till stan skulle hämta Rebecca, men först en sväng förbi FRedrik och kolla läget. Vart kvar där ett tag och prata skit oxå. Sen skjutsa jag Fredd, Bell och Åggan till Woodys å sen häta vi Becca. Klockan vart rätt mkt igår och jag var skit trött när vi kom hem, verkligen skönt att sova! Tänkte att jag kanske kunde sova lite längre idag, en timme extra typ, så det e lite segt idag!
Daniel har precis åkt iväg till Mackan, de skulle spela dataspel. Så vi får väl se när han dyker upp.
Ne undra va man ska hitta på, söndagar är allt bra tråkiga!

Ja just idag går jag in i vecka 19, roligt att det vart flyttat tillbaka så nu har jag gått halva redan nästa söndag! Åh vad jag längtar efter den lilla nu, blir galen ju! Det är ju nästan allt man tänker på om dagarna, hela tiden. Att man kan längta så mkt efter någon man inte känner eller vet vem det är, som man bara sett på en skärm. Aa det är helt ofattbart att Daniel och jag ska bli föräldrar, Mamma och pappa. Men såå kul det ska bli!