Helgen...

Har haft ledig helg å det har varit såå skönt! Har bara tagit det lungt...
Igår var vi i Örebro och shoppade lite, köpte en såg, ute belysning å ett par skor! Världens skönaste förövrigt!
Hämtade även ved ig¨r och idag så nu har vi fyllt på lagret så vi får det varmt och skönt i vinter =)

Idag har jag varit hos Anette en sväng så Mollan fick leka lite med sin syrra, gud va skoj de hade! Sprang som dårar å busade. Så söta å så himla lika, märks verkligen att de är släkt!
Har även varit duktig å sågat ner det där jäkla pilträdet som hängde över halva går´n! Nu e det borta, fast det ligger på gräsmattan nu, ska såga bort alla kvistar så vi kan ha resten som ved!

Ne måste gå å lägga mej nu ska upp till jobbet imorn, tar verkligen emot! Pest vecka!
Aja men vi hörs!


Sanna älskar sin Daniel!


Min bästa Vän i alla väder =)







Onsdag...

Dags att uppdatera lite här kanske..
Inte så mkt som hänt, jobbade hela heljen så den har varit så lugn. Igår var jag hos Linnea å drack kaffe alltid lika trevligt. =)
Daniel har blivit varslad från sitt jobb, lite tråkigt kanske men bra att han äntligen kom ifrån det där skit jobbet. Han har sökt ett nytt jobb som han hoppas mkt på nu!
På fredag ska jag på ljusparty hos min moster, ska bli kul å köpa lite nya ljus. Sen på lördag ska vi hämta ved å sen till örebro å köpa ute lampor som vi kan sätta upp på "stallet" så det inte blir så himla mörkt!
Ne nu ska jag mysa med Daniel.
Hörs!

Onsdag..

Har inte hänt så mkt sen sist, har jobbat mån å tis. så nu är jag ledig i två dagar, sen e det pest helgen som väntar med delad tur :S
Idag har jag glott på tv i väntan på att det skulle va strömavbrott mellan 10 å 11, men icke vart tydligen inget.. Satt igång med städning här för en stund sen, dammsugit och torkat golvet i köket å vardagsrummet, bara övervåningen kvar.

Imorn ska jag till Linnéa å dricka kaffe vid elva =) Min kaffebryggare e helt svart eftersom den stog på när vi kom hem från kryssningen!! Så jag ska häva kaffe imorn.. haha!

Ne nu ska jag fortsätta städa, sen är det dags å laga mat till älskling kommer hem, har lovat pannbiff och potatis.=)
Sen ska jag å Johanna ut å bränna fett!
Ciao!

Söndag..

Älskling kollar på F1, typ hela dagen idag. Undra va man ska hitta på då. Finns ju massa att göra här hemma men inget som direkt lockar.

Imorn är det dags för att jobba igen, först ska jag på förflyttningsombuds träff på bergmästaren, å sen direkt till jobbet å jobba till halv 9. Carina har tydligen tagit semester så jag undrar vem jag ska jobba med.

Min hund har energi, springer som en galning fram och tillbaka över golven med sina leksaker. Äter på allt gör hon med!! Men hon trots allt världens goaste vovve!

Ne nu sa jag ta en rök å gå ut med Mollan en sväng.
Hörs sen!

Fredag...

Igår var det ganska lungt iaf för mn del, hade lovat att ställa upp som chafför så Fredd och Oggan kunde komma hit å dricka bärs med Daniel. Har nog inte skrattat så mkt på länge faan va kul vi hade, spela tv spel å bara söla massa skit. Sen vid tolv körde jag ner dom till stan de skulle ut på krogen. sen åkte vi hem å mös. Eller jag å Mollan gick å la oss å Daniel kolla på film.
             

Idag vet jag inte riktig vad som händer, Daniel håller på att snickra i vardagsrummet, måste få det där klart snart, det drar så jäkla kallt från taket! Å nu verkar det som det snart blir minus grader ute. Imorse var det endast 0,8 grader ut brrr.

Hoppas Mollans tröja och täcke kommer snart hon är ju så frusen stackarn!
Aaa men vi hörs då...


Åland..

Hade så himla kul på kryssningen, kl ett i onsdags gick bussen från busstaionen, mot Stockholm mot Åland. När vi kommit på båten gick vi ner till hytterna för att slappa lite å drack lite grogg, innan buffén.
Buffén var avklarad ganska så fort och efter det var det raka spåret till tax free, köpte lite vin, likör och ett paket smirnoff, sen var festen igång!
Lasse stefanz spelade två gånger under kvällen. Jag å Daniel var uppe å dansa massa, hade verkligen skit kul! 
Det gunga ganska rejält där ett tag, men det gick bra så länge jag inte satt stilla =) 
Dagen efter mådde man som man förtjänade, men vi var faktiskt uooe i tid och åt frukost, sen sov nog både Daniel och jag tills vi skulle gå av.
Det där ska vi göra om fler gånger!

Så låt de sista ljuva åren...

Nu drar vi till Åland! Ska bli så jäkla kul!!

Måste göra mig iordning, packa, köra Mollan till sin kompis Billy =)
Hörs när vi e hemma!
Ciao!


Förkylning

Jag tror hela stan har varit sjuka snart, drabbade även mig denna gång. Fick gå hem från jobbet i fredags, sen låg jag hela lördagen i feber. Vart ingen marknad för mig den här helgen heller!!
 I lördags kom fam Nyberg hem från Mallorca, de hade inte aft en regn droppe på hela veckan å sen de klev av planet på arlanda har det öst ner. Tur att det inte blåser iaf, för imorn drar Jag, Danne, Yvonne och Annelie till Åland med Lasse Stefanz, hopppas jag är bättre i halsen då, har sån jäkla rethosta.
Ska bli himla roligt att komma iväg, känns inte som vi har gjort något speciellt på jättelänge!

Här i huset är det förövrigt full gång med renovering, håller på med vardagsrummet, det tar sin lilla tid, men det kommer bli super duper snyggt, han har lovat att det ska vara klart til jul iaf haha!
Molly våran lilla skatt växer så det knakar; hela 14 veckor är hon nu! Är totalt galen å biter på allt, men så himla go, min skrutta!

Ne nu måste jag ut till pannan å stopppa i mera ved, hörs sen!

Nya tider, ny blogg...

Hade tänkt göra ett nytt försök med bloggen, har ju fått internet här hemma så nu finns det inget att skylla på.
Aja idag blir det inget värst inlägg, ska fortsätta kolla på Paradise Hotel.
Vet att Linnea kommer göra kors i taket nu haha!

Sov gott hörs imorn, lovar! =)